NFL

Οδηγός στοιχήματος NFL

Το National Football League (NFL) είναι το επαγγελματικό αμερικανικό ποδοσφαιρικό πρωτάθλημα αποτελούμενο από 32 ομάδες που κατανέμονται εξίσου μεταξύ της National Football Conference (NFC) και της American Football Conference (AFC).

Η κανονική σεζόν NFL διαθέτει 16 παιχνίδια που παίζονται από τις αρχές Σεπτεμβρίου μέχρι τα τέλη Δεκεμβρίου.

Έξι ομάδες από κάθε «περιφέρεια» προχωρούν στη συνέχεια στα πλέι-οφ, όπου οι πρωταθλητές του NFC και του AFC θα αγωνιστούν αντίπαλοι στο Super Bowl που διεξάγεται στις αρχές Φεβρουαρίου.

Το NFL δημιουργήθηκε το 1920 και το πρώτο Super Bowl πραγματοποιήθηκε στο τέλος της σεζόν του 1966. Το NFL έχει την υψηλότερη μέση συμμετοχή σε οποιοδήποτε επαγγελματικό αθλητικό πρωτάθλημα στον κόσμο και είναι το πιο δημοφιλές άθλημα στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Το Super Bowl είναι ένα από τα μεγαλύτερα και πιο κερδοφόρα αθλητικά γεγονότα στον κόσμο. Το Pittsburgh Steelers έχει κερδίσει τα περισσότερα πρωταθλήματα Super Bowl με έξι κατακτήσεις, τρεις ομάδες έχουν κερδίσει πέντε φορές, συμπεριλαμβανομένων των New England Patriots, Dallas Cowboys και San Francisco 49ers. Οι σημερινοί πρωταθλητές είναι οι Philadelphia Eagles.

Στοίχημα στο NFL

Οι αγορές στοιχημάτων NFL είναι παρόμοιες με τις αγορές στοιχημάτων της NBA στο μπάσκετ. Υπάρχουν τρία σημαντικά βασικά στοιχήματα που μπορούν να κάνουν οι παίκτες:

  • Money Line, Νικητής

Ένα στοίχημα σαν αυτό σε ένα παιχνίδι NFL είναι το πιο βασικό στοίχημα, με τον παίκτη να στοιχηματίζει στον νικητή του παιχνιδιού.

  • Συνολικοί πόντοι

Η συνολική αγορά στοιχημάτων αφορά τους συνδυασμούς πόντων που θα σημειωθούν από τις δύο ομάδες κατά τη διάρκεια ενός αγώνα. Το Αθλητικό Στοίχημα θα δώσει στους παίκτες τη δυνατότητα να πάρουν ένα Over / Under στοίχημα στην αγορά. Η «κάλυψη του στοιχήματος» είναι ένας όρος που θα ακούσετε όταν μια πλευρά υπερβαίνει τους πόντους που απαιτούνται για ένα επιτυχημένο στοίχημα.

  • Handicap, Line, Spread

Το στοίχημα χάντικαπ, line ή spread επικεντρώνεται στην αντιμετώπιση της πιθανής δύναμης ή αδυναμίας μιας ομάδας σε μια πιθανή αντιστοίχιση. Αν μια ομάδα είναι φαβορί για να κερδίσει τον αγώνα τότε θα πάρει ένα αρνητικό μειονέκτημα και θα ξεκινήσει με μειονέκτημα το παιχνίδι στο στοίχημα.

Στο αντίθετο άκρο αν μια ομάδα είναι αουτσάιντερ θα έχει ένα θετικό μειονέκτημα για το σημείο εκκίνησης του αγώνα. Οι ομάδες NFL ποικίλλουν σε μεγάλο βαθμό στην δυναμικότητα και τις ικανότητες τους… Το μειονέκτημα που προσφέρεται από τις στοιχηματικές είναι ένας τρόπος να ισορροπηθεί η διαφορά τους στον αγωνιστικό χώρο. Τα σημεία handicap χαρακτηρίζονται συχνά ως «spread» στην αμερικανική αγορά στοιχημάτων.

Θα βρείτε κάποια πραγματική αξία στην αγορά των handicap μόλις εξοικειωθείτε με τις ομάδες και την δυναμικότητα τους… Η αγορά των handicap είναι το σημείο αναφοράς για τη μέτρηση των πιθανών επιτυχιών μιας ομάδας σε κάθε αγώνα NFL.

Για παράδειγμα, οι New England Patriots μπορεί να έχουν αποδόσεις -6,5 πόντους έναντι του Denver Broncos +6,5. Ένα στοίχημα στους New England Patriots θα κερδίσει αν κερδίσει το παιχνίδι με επτά ή περισσότερα πόντους, ενώ ένα στοίχημα για τους Broncos θα πληρώσει εάν κερδίσουν ή χάσουν κατά έξι ή λιγότερους πόντους.

  • Ημίχρονο / Τελικό

Προβλέψτε ποια ομάδα θα κερδίσει στο ημίχρονο και τη λήξη της κανονικής διάρκειας, αυτό το στοίχημα μπορεί να είναι χρήσιμο σε συναντήσεις με ομάδες που έχουν διαφορά στο αγωνιστικό τους επίπεδο για να σας δώσει περισσότερη απόδοση από ένα στοίχημα με απλό νικητή.

  • Ο σκόρερ Touchdown

Υπάρχει μια σειρά από διαφορετικές επιλογές στοιχήματος, αν θέλετε να εστιάσετε σε έναν παίκτη σε ένα παιχνίδι NFL. Στοίχημα στο οποίο το παιχνίδι θα σκοράρει το πρώτο touchdown του παιχνιδιού, ή να χρησιμοποιήσει έναν σκόρερ κάθε φορά για touchdown ή έναν παίκτη να σκοράρει οποιαδήποτε στιγμή σε όλο το παιχνίδι.

Ο τελευταίος σκόρερ touchdown είναι επίσης μια επιλογή στο να είναι σε συνδυασμό στο 2ο ημίχρονο ο πρώτος σκόρερ Touchdown… Γενικότερα οι επιλογές στους σκόρερς είναι αρκετές..

  • Πόντοι ομάδας

Αυτά τα στοιχήματα βγάζουν τον νικητή και τον ηττημένο από την εξίσωση. Το να στοιχηματίζετε μόνο μία ομάδα για να κερδίσετε πόντους μπορεί να γίνει σε μια σειρά διαφορετικών αγορών στοιχημάτων, όπως over / under από τους συνολικούς πόντους και την ομάδα που θα σκοράρει σε κάθε τέταρτο.

  • Άλλες αγορές στοιχημάτων NFL

Παρόμοια με τα στοιχήματα μπάσκετ NBA, οι παίκτες έχουν τη δυνατότητα να ποντάρουν σε συγκεκριμένα αποτελέσματα κατά τη διάρκεια ενός αγώνα. Αυτά περιλαμβάνουν το 1ο τέταρτο, το 1ο και το 2ο ημίχρονο, τις αγορές εναλλακτικού χάντικαπ και τα ατομικά σύνολα ομάδας.

Οι παίκτες μπορούν επίσης να καλύψουν τα σύνολα νίκης για μεμονωμένες ομάδες μέσα στη σεζόν αλλά τον νικητή Super Bowl.

Το Super Bowl είναι ένα σημαντικό γεγονός στο αθλητικό ημερολόγιο και οι στοιχηματικές πλατφόρμες προσφέρουν ειδικές αγορές για αυτόν τον ετήσιο αγώνα.

Ορισμένες από τις αγορές που θα βρείτε περιλαμβάνουν το Super Bowl Most Valuable Player (MVP), ή τον νικητή του super bowl και το σκόρερ του πρώτου touchdown στο παιχνίδι.

Στο diavolakos.net θα παρέχουμε τακτικά συμβουλές και στοιχήματα για το NFL καθ’ όλη τη διάρκεια της σεζόν… Η αποστολή μας είναι να σας παρέχουμε εξειδικευμένες συμβουλές και στοιχήματα που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να κερδίσετε με συνέπεια τα στοιχήματα σας στο National Football League.

ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ. | Η συμμετοχή σε τυχερά παίγνια επιτρέπεται μόνο σε άτομα άνω των 21 ετών. | Η συχνή συμμετοχή ενέχει κινδύνους εθισμού και απώλειας περιουσίας. | Γραμμή στήριξης: 1114

Stoiximan.gr

Stoiximan.gr

""ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ""
ΕΠΙΣΚΕΨΗ
Bet365.gr

Bet365.gr

""ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ""
ΕΠΙΣΚΕΨΗ
Novibet.gr

Novibet.gr

""ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ""
ΕΠΙΣΚΕΨΗ
Pamestoixima.gr

Pamestoixima.gr

""ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ""
ΕΠΙΣΚΕΨΗ

To Thelw novibet skin 350x1000 L

To Thelw novibet skin 350x1000 R